Geplaatst op Geef een reactie

Morvan Rustique in Frankrijk

MORVAN RUSTIQUE in Frankrijk

Op zoek naar een leuk vakantie adres? Dit is een leuk bedrijf gevestigd in Frankrijk. Wil jij heerlijk bitloos paardrijden in het mooie Frankrijk, kijk dan zeker op hun website!

Arjen en Nancy Blok zijn in 2006 neergestreken in regionaal natuurpark du Morvan hartje Bourgogne Frankrijk.
Zij bieden een fijn vakantieverblijf voor ruiters, wandelaars, ATB liefhebbers, natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kindjes.

Dit is hun verhaal;

“Inmiddels heel wat jaartjes verder staat Morvan Rustique op de kaart en genieten wij met onze gasten van dit mooie plekje, onze paarden en de ongerepte natuur van de Morvan.

Onze groep paarden is uitgegroeid naar acht Ierse tinkers en een shetlander die wij zo natuurlijk en paardwaardig mogelijk houden dus leven zij in een groep, zomer en winter op ruime weides met gebruik van inloopstal, bossages en bronnen. Wij rijden bitloos, boomloos en onze paarden worden natuurlijk bekapt. Voor gasten van Morvan Rustique ( mits ervaren ruiter ) is het mogelijk om onder begeleiding van Nancy prachtige ritten te maken door dit mooie gebied. Wij laten graag zien dat paarden houden en rijden ook op een andere manier mogelijk is, resultaat hiervan zijn gezonde, relaxte en blije paarden.”

Voor meer informatie over hun unieke plekje en de tinkers vindt je op

www.paardrijdenfrankrijk.nl en www.morvanrustique.com

Geef een reactie