Geplaatst op

Liesbeth Jorna

LIESBETH JORNA uit OOSTERSTREEK

Liesbeth Jorna – van Sport & Horsemanship United – is zowel in Nederland als in het buitenland actief als instructeur en Dressage Naturally Coach. Zij maakt op bijzondere wijze de verbinding tussen rijkunst, wedstrijdsport en natural horsemanship.

Wil je leren rijden op een gezonde en blokkadevrije manier, ontspannen, energiek en in balans? Je paard rechtrichten of enthousiaster maken? Heb je het idee dat alles met veel lichtere hulpen kan maar weet je niet hoe? Wil je niet alleen dressuur, maar ook leren springen en crossen? Ben je op zoek naar een sterkere band en betere communicatie tussen jou en je paard? Naar veel meer plezier elke dag? Wil je omschakelen van bit naar bitloos?

Ruiters van alle niveaus en disciplines, van recreatief tot en met Grand Prix, kunnen bij Sport & Horsemanship United terecht voor individuele lessen of lesdagen, clinics, intensieve trainingsweken of een compleet opleidingsjaar.

Liesbeth’s manier van lesgeven is bijzonder positief en inspirerend. Zij weet uit alle stromingen precies de elementen te halen die passen bij jou, je paard en jullie doel samen. Liesbeth gaat bovendien nog een stap verder: haar missie is jou te leren zelfstandig je paard te trainen op een paardvriendelijke en fysiek gezonde manier. Ze geeft je de kennis en de vaardigheden en leert je WAT te doen, WAAROM en HOE. Daarmee kun jij de trainer worden waar jouw paard elke dag naar uitkijkt!

www.sporthorsemanshipunited.nl