Geplaatst op

BitloosHoofstelFitting.nl

Lis van Vliet uit Maasland

Wie ik ben?
Mijn naam is Lis van Vliet en ik ben, sinds ik 11 jaar oud was, bezig met paarden. Eind 2015 ben ik officieel doorgestart met mijn bedrijf Puur PaardEnMens en sinds dien is het gaan door ontwikkelen. Begin 2017 is het Bitloos Hoofdstel passen verder gegaan onder de naam BitloosHoofdstelFitting.nl “Het ene hoofdstel is het andere nog niet én daarbij komt dat ieder paard een ander hoofd en andere voorkeuren heeft.”

Ik kom bij mensen op locatie voor Hoofdstelfittingen en daarnaast bied ik nog aanvullende diensten aan onder Puur PaardEnMens. Mijn bedrijf is iets wat altijd door ontwikkelt, haha. Uniek aan mij is de manier waarop ik de Hoofdstelfittingen uitvoer & dat ik met zoveel mogelijk verschillende hoofdstel merken werk. Vele verschillende paardenhoofden vragen ook om veel verschillende pasvormen van hoofdstellen.

Graag vertel ik een stukje van mijn achtergrond verhaal over het Bitloos HoofdstelFitten. Tijdens mijn Paardenhouderij opleiding ben ik in aanraking gekomen met het Bitfitten. Mijn kennis over het welzijn van paarden groeide en groeit nog steeds met de dag. Door de verschillen die ik zag bij het Bitfitten ben ik mezelf de vraag gaan stellen, als fanatiek Bitloos rijdende ruiter: “Hoe zit het dan met Bitloos Hoofdstellen?”

Zo is het idee en de ontdekking voor mij, zich gaan ontwikkelen. Want te weinig zichtbaar en bewust voor ons mensen, zijn de verschillen die hoofdstellen met zich meebrengen. Niet alleen in het welzijn en het gedrag van onze paarden maar ook voor hun fysieke gezondheid. Het ene hoofdstel is het andere nog niet én daarbij komt dat ieder paard een ander hoofd en andere voorkeuren heeft. Twee bijna identieke side-pulls kunnen een wereld van verschil zijn. Mensen ontdekken tijdens de fittingen vaak dat het toch anders werkt dan gedacht. Tijdens Hoofdstelfittingen kijk ik naar de fysieke ‘status’ van het paard, de pasvorm van de hoofdstellen op de schedel en de zenuwen, de beweging en de reactie van het paard. Want tijdens fittingen kunnen paarden wel degelijk praten. 😉

Voor mijn bedrijf kom ik op locatie door Nederland &  België. Meer weten? Je vindt me via www.BitloosHoofdstelFitting.nl of www.PuurPaardEnMens.com

Vergeet ook zeker niet de facebook pagina’s te liken!
https://www.facebook.com/bitlooshoofdstelfitting.nl/
https://www.facebook.com/puurpaardenmens/